GDPR tájékoztató

Tisztelt Felhasználónk,

Tájékoztatunk, hogy a 2018. május 25-től kötelező érvényű, az Európai Unió által elfogadott Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR)  értelmében változások lépnek életbe a Vasas Asztalos.hu fiók használatával kapcsolatban, amelyek a felhasználóink személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálják.

A kezdetektől kiemelten fontosnak tartjuk a felhasználói adatok előírásszerű védelmét, így az új rendeletnek megfelelően módosítottuk személyes adataid kezelésének feltételeit. A módosítások a következő néhány nap során jelennek meg felületeinken. Az alábbiakban összefoglaltuk a számodra is érzékelhető főbb változásokat, melyek a következők lesznek VasasAsztalos.hu fiókod további használata során:

A VasasAsztalos.hu Általános Felhasználási Feltételeiből külön szabályzatba került az adatkezelésre vonatkozó tájékoztató, így az erre vonatkozó információkat mostantól  az Adatvédelmi Tájékoztatóban találod meg. Ebből tudhatod meg, hogy pontosan milyen adataidat, milyen célra, milyen jogalapon és mennyi ideig kezeli a VasasAsztalos.hu rendszere. Kérjük, hogy olvasd végig a tájékoztatót, mert fontos információkat tartalmaz adataid védelméről. Annak érdekében, hogy biztosan eljussanak minden felhasználóhoz ezek a fontos információk, a VasasAsztalos.hu következő frissítésekor az Adatvédelmi Tájékoztató meg fog jelenni, és addig nem tudsz továbbmenni a VasasAsztalos.hu fiókodban, ameddig azt el nem olvastad, és az erről szóló checkboxot ki nem pipáltad.

További kérdéseiddel kapcsolatban készséggel állunk rendelkezésedre.

Üdvözlettel,

VasasAsztalos.hu

 

1. lépés: felmérés

1. lépés: felmérés

Ingyenes helyszíni felmérés és közös egyeztetés az Ön elképzeléseiről, elvárásairól.

2. lépés: tervezés

2. lépés: tervezés

Bútor tervezés és bútor vázlat készítése és apróbb részletek egyeztetése.

3. lépés: kivitelezés

3. lépés: kivitelezés

Alapanyagok kiszállítása és kivitelezés. Közös ellenőrzés és a kész munka átadása.